Catering for en hver anledning

Catering for en hver anledning

Kvalitet, godt dyrehold og heftige smaker er tre sentrale nøkkelord i min catering. Menyen er gjennomtenkt og ingenting er overlatt til tilfeldighetene i mitt utvalg.

Etter mange år i utlandet har jeg hentet mye inspirasjon fra andre kjøkken, og samtidig perfeksjonert de ytterligere med kombinasjoner av råvarer du knapt visste var mulig. For meg er det viktig å skape en meny som ikke bare smaker godt, men også gir noe man ellers ikke får hos andre. Min catering er mitt eget design, og resultatet er en catering meny for de som ønsker å bli positivt overrasket.

Jeg er det naturlige valget for deg som ønsker catering basert på lokale råvarer i kombinasjon med utenlandske kryddere.

Catering av ypperligste kvalitet

Catering er et bredt ord, og flere forbinder det kanskje med mat av lavere kvalitet enn det man får på restaurant. Jeg kan forsikre deg om at mine retter er laget fra bunnen av med kjærlighet, og alle råvarene som er tatt i bruk er ferske og etiske. Jeg har en stor kjærlighet for å kokkelere, og dermed er det å drive med catering den perfekte jobben for meg. Gjennom dette får jeg servert min mat til alle slags anledninger, fra konfirmasjoner og bursdager til firmalunsj og møter. Gjennom catering er jeg med på å skape gode relasjoner blant mennesker, og det er få ting som gir meg mer glede enn dette.

På min catering-meny finner du

  • Buffeter
  • Måltider
  • Snitter
  • Firmalunsj
  • Sesongbaserte retter (17.mai, Pinse og Jul)

Jeg velger alltid økologiske alternativer og lokale leverandører som Solberg Hjort, Hafjell Slakteri, og Hovelsrud Gård i mitt utvalg av catering. Jeg forholder meg til WWF´s anbefalinger når det gjelder fisk og skalldyr, og benytter meg ikke av oppdrettsfisk.

Bellmans Hager holder til i Lillehammer, men har mange catering-oppdrag i hele Innlandet.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om hvordan jeg kan bistå deg med smakfull og profesjonell catering!