Om oss

Møt kokka
I 2008 gikk jeg og min kjære puddelkonge, Bellman, oss bort i skogen på Brøttum. Etter litt rådvillhet, valgte jeg til slutt å la Bellman ta ledelsen. Kort tid etter befant vi oss i en liten hage med et lite hus. Kaldsvea, en liten husmannsplass under Skog Gård, lå som en åpenbaring foran oss. "Her skal vi bygge og her skal vi bo!" tenkte jeg, og slik endte det også.
Noen år etter startet jeg Bellmans Hager organic catering. Maten lager jeg i mitt eget kjøkken, og urtene dyrker jeg i min egen hage.
Etter mange år i utlandet har jeg hentet mye inspirasjon fra andre kjøkken, og liker å kombinere norske råvarer og utenlandske krydder. Noe av det beste jeg kan få er indonesisk curry med kylling fra Hovelsrud Gård på Helgøya, nøttechips, kokosris, og syrlig salat med chili fra egen hage og agurk fra Korsviken Gård på Brøttum. NAM!
Kvalitet, godt dyrehold og heftige smaker står høyt hos meg. Jeg velger alltid økologiske alternativer og lokale leverandører som Solberg Hjort, Hafjell Slakteri, og Hovelsrud Gård. Jeg forholder meg til WWF´s anbefalinger når det gjelder fisk og skalldyr, og benytter ikke oppdrettsfisk i det hele tatt. Når Norge får oppdrett som Veta la Palma i Spania skal jeg revurdere. Jeg utforsker hele tiden plantebaserte alternativer.
